En äkta värdeledare

      Kommentarer inaktiverade för En äkta värdeledare

Åldersklasserna som fått växa upp efter kriget har egna livserfarenheter som lett till förändrade livsvärderingar. Min åldersklass har haft det materiellt bra förspänt och vi har inte behövt genomleva krig. Medan vi fått leva under allt tryggare förhållanden, både fysiskt och ekonomiskt, har det gett utrymme för nya målsättningar – till icke materialistiska värderingar, till självuppskattning, till att skapa sociala kontakter och till att förverkliga sig själv. På gott och ont.

Sauli Niinistö har i olika situationer visat sig vara en äkta värdeledare som det går att lita på också i svåra stunder. Eftersom presidentskapet inte kommer att sakna   utmaningar under de kommande åren, är det viktigt att gundvärderingarna är i balans. En sådan egenskap hjälper även presidenten i hans uppgift att göra det bästa för folket.

Genom att rösta utgående från dina värderingar möjliggör du att dessa vinner. Genom att låta bli att rösta, stöder du sådana värderingar som du inte vill att ska styra oss i framtiden.